Η εταιρία  ΓΡΑΜΜΗ - Ι.ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται από το 1982 στο χώρο επίπλου κουζίνας, υπνοδωματίου, μπάνιου, παιδικού δωματίου, πόρτας (εσωτερική, εξωτερική, θωρακισμένη), γραφείων, εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων και ειδικών κατασκευών.

 

Ο αρχιτέκτονας Γιάννης Ανεστόπουλος, με πολύχρονη πείρα στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής και η νέα γενιά Ανέστης Ανεστόπουλος,  παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις τόσο στη διεθνή, όσο και στην εγχώρια αγορά.

 

Το εργοστάσιο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1200 m2 εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Στο ίδιο κτίριο βρίσκεται ο εκθεσιακός χώρος με μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας στο ισόγειο καθώς επίσης και έπιπλα εσωτερικού χώρου στον 1ο όροφο.

 

Η ΓΡΑΜΜΗ προσφέρει αρχιτεκτονικές προτάσεις διακόσμησης συνδυάζοντας την 3D απεικόνιση σε σχεδιαστικά προγράμματα με μιά πλούσια γκάμα σχεδίων, υλικών και χρωμάτων.

 

Με την εμπειρία τόσων ετών, και με εκατοντάδες πελάτες στο ενεργητικό της, έχουμε καταφέρει να ικανοποιούμε τις πλέον διαφορετικές ανάγκες των πελατών με αισθητική, λειτουργικότητα, εκμετάλλευση χώρου, ποιότητα, συνέπεια, τεχνική υποστήριξη.

 

Με την πάροδο του χρόνου η σταδιακή ανάπτυξή της έφερε την καταξίωση στο χώρο κατακτώντας την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών.

 

 

 
     A.Ανεστόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.,   τηλ. : 22620 24542,   e-mail : gramy@otenet.gr
 

Design by Tsigos Computing & Web Design